"Harvey Putter and the ridiculous premise" е заглавието на филм, който представлява пародия на Хари Потър. В него с усмени много от образите и идеите в книгите по един много добър начин. Той ще излезе чак през 2010 година и е направен от създателите на "The Dork of the Rings". Трейлъра можете да видите тук.
Това филмче може и да е забавно ,но не и за истинските фенове на книгите за Х.Потър.Не и за тези ,които години наред са съпреживявали съдбите на героите,обичали са ги и са плакали за Сириус ,за Дъмбълдор,за Доби....Но това не е първият нито пък ще е последния опит да се печелят пари и популярност за сметка на Роулинг.Сещам се преди години,може би след втората книга,минавам покрай една книжарница и виждам на витрината книга ,на която с големи букви пише ХАРИ и под него ПОТЪР,но със същите наподобяващи мълнии букви.Засилвам се към витрината като пътьом се чудя как така не съм разбрала ,че е излязла нова книга,и не мога да ви опиша разочарованието ,което изпитах когато разбрах ,че това е някаква книжка от руски автор с приблизително заглавие "Момчето Хари и кучето Потър".Може би ако тази пародия излезе след години ,когато няма да има какво да очакваме , може и да ми е любопитно да видя нещо ново свързано по някакъв начин с Хари Потър,но да излезе същата година когато ще очакваме последния филм... P.S. Чак сега разбрах какво означава заклинанието против богърти
Tova e edna gadna mr1sna podigravka s filma.DA-sme6en e , ama kak moje po tozi idiotski na4in da se predstavi tak1r svetovno izvesten i mnogo obi4an film.zza men tova e super gadno !11
Tova e nelepo. I ste go davat po kinata.Tolkova e otvratitelno,che niama nakude poveche.Ako si misliat,che niakoga sye suzdadat nesto po-iako ot HARRY POTTER,mnogo se lugat. Tova tiahnoto e goliama prostotia. Sigorna sum,che nikoi ne bi haresal tazi povrustnia. VIE STE IDIOTI,taka da znaete,ei.
Bahti tupaka bi napravil parodiq na Harry Potter ta tva e moje bi nai velikiq film we bahti tes det sa go praili toqa jaluk opit za sme6en film trea da otidat v nekoq ludnica we ( preporu4vam taq v Sevlievo ot li4en opit )